Médiatár továbbképzés

A Belügyminisztérium támogatásával ismét lehetőség nyílik a Prevenciós médiatár bűnmegelőzési kisfilmjeinek oktatásával kapcsolatos 24 órás továbbképzésre. A továbbképzés keretében a résztvevő pedagógusok, ifjúságvédelmi referensek, érdeklődők betekintést nyerhetnek a fiatalok elkövetővé és áldozattá válásának megelőzésébe, és elektronikus tananyaggal egybekötött információkkal, játékokkal és bűnmegelőzési kisfilmekkel színesíthetik osztályfőnöki óráikat.
A továbbképzés keretében a résztvevő pedagógusok, ifjúságvédelmi referensek, érdeklődők betekintést nyerhetnek a fiatalok elkövetővé és áldozattá válásának megelőzésébe, és elektronikus tananyaggal egybekötött információkkal, játékokkal és bűnmegelőzési kisfilmekkel színesíthetik osztályfőnöki óráikat.
A továbbképzés témái:
  • iskolai lopások és megelőzésük
  • zseblopások, öltözői lopások megelőzése
  • a rablások megelőzése (ártatlan, felbujtó vagy bűnsegéd?)
  • okirat-hamisítások megelőzése (orvosi igazolásokkal, ellenőrzőkkel, diákigazolványokkal, személyi igazolványokkal kapcsolatos hamisítások megelőzése – a felhasználás is elkövetési magatartás!)
  • iskolai erőszak és megelőzése
  • függőségek megelőzése
  • kerékpáros közlekedéssel kapcsolatos információk
  • bandázás és graffitizés megelőzése
Amennyiben Önt vagy kollegáját érdekli az ingyenes képzés, kérem, küldje el jelentkezését minél hamarabb az innen letölthető jelentkezési lapon
kizárólag elektronikusan az alábbi e-mail címre: 
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. . Jelentkezési határidő: 2012. április 06 (péntek).
Jelentkezési lap

Módosítás dátuma: 2012. április 11. szerda, 18:57

 

Letöltések Médiatár tagoknak

Letöltési tárunkból regisztrált tagjaink tölthetnek le. A letöltéshez kérjük jelentkezzen be felhasználónevével, és jelszavával. Utánna a bal oldali menüben válik láthatóvá a 'letöltés médiatár tagoknak' link

Tovább a letöltésekhez

Ma 2018. május 26., szombat, Fülöp és Evelin napja van.

Legutóbbi hozzászólások